Vecka 43 erbjuder en intressant omgång av Stryktipset. Kupongen innehåller följande matcher:

1. Manchester United – Burnley
2. Middlesbrough – Bournemouth
3. Tottenham – Leicester
4. Watford – Hull
5. West Bromwich – Manchester City
6. Barnsley – Bristol City
7. Brighton – Norwich
8. Cardiff – Wigan
9. Derby – Sheffield Wednesday
10. Fulham – Huddersfield
11. Leeds – Burton
12. Preston – Newcastle
13. Reading – Nottingham

Veckans spikar

Watford borde besegra Hull på hemmaplan. Hull har inte imponerat under säsongsinledningen och ligger på nedflyttningsplats. På pappret så är det en av säsongens kanske enklaste hemmamatcher för Watford.

Veckans skrällar
Manchester United åkte på en rejäl smäll mot Chelsea senast och kritiken har inte varit nådig. Säsongsinledningen har inte varit bra med 4 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. En vinst mot Burnley är ett måste för att Manchester United inte ska hamna allt för långt efter toppen. Inför matchen är det redan 6 poäng upp till serieledarna Manchester City, Arsenal och Liverpool som samtliga har 20 poäng. Det är kanske lite tidigt att börja prata om måstematcher i den 10:e omgången, men så är nog fallet här. Manchester United måste vinna och på hemmaplan brukar de vara starka mot lag som, på pappret, är svagare. Svenska Spel har oddset 1.20 på Manchester United. Det känns lite för lågt för att vara spelvärt med tanke på den form United befinner sig i, men de är favoriter av en anledning inför den här matchen. United saknar duktige Bailly i backlinjen. Jag tror att United tar hem det, men jag garderar nog med ett kryss.

Veckans helgardering
Huddersfield har inlett Championship med 9 segrar, 1 oavgjord och 4 förluster. Fulham har inte imponerat på samma sätt, utan har endast 4 vinster, men hela 6 oavgjorda. Jag tror att Huddersfield står som vinnare när matchen är färdigspelad, då de helt enkelt är det bättre laget för tillfället, men matchen kan sluta hur som helst. Jag känner mig relativt bekväm med X2, men Fulham kan skrälla på hemmaplan om de får till en fullträff.

En annan klurig match är Derby – Sheffield Wednesday. Sheffield har inlett säsongen klart bäst och har ett bättre lag, men Derby har ryckt upp sig på sistone. Räcker det till vinst på hemmaplan? Det brukar bli ganska jämna matcher när dessa matcher drabbar samman.